290.000 KM

Description

PICCOLO GRANDE NEKRETNINE PRODAJU:

Kuću u naselju Donji Hotonj,opština Vogošća,uknjižena 1/1.
Kuća predstavlja stambeno-poslovni objekat izgrađen od najkvalitetnijih i najsavremenijih materijala,te se sastoji od podruma ,prizemlja i potkrovlja.Kuću karakteriše izuzetno moderan unutrašnji raspored kao i odlično uređena okućnica,(poslovni prostor,kotlovnica,velika garaža)
Objekat je ukupne površine 220 m2(stambeni +poslovni prostor),okucnicu čini parcela ukupne površine 460 m2.

PODRUM je ukupne povrsine od 66 m2, i čini ga garaža od 30 m2(dva garažna mjesta),kotlovnica 9 m2,te poslovni prostor površine 27 m2.

PRIZEMLJE (I sprat) čini trosoban stan ukupne povrsine 72m 2,koji posjeduje dvije spavaće sobe (površina 9m2 i 13 m2),komforan dnevni boravak od 19 m2,kuhiju sa trepezarijom od 15 m2,predulaz,hodnik,kupatilo te balkon.

.POTKROVLJE (IIsprat) čini također trosoban stan ukupne povrsine 82 m2,odvojen posebnim ulazom i stepeništem.Posjeduje dvije spavaće sobe (površina 11 m2 i 14 m2),dnevni boravak od 19m2,kuhinju sa trepezarijom od 12 m2, hodnik ,kupatilo,te veliki balkon površine 10 m2 sa sa kojeg se pruža otvoren pogled.Podkrovlje je za razliku od prizemlja u rau-bau fazi .
KUĆU karakteriše veliki balkon koji se nalazi na drugom spratu,koji zajedno sa svojom prostranošću i sjajnim pogledom uljepšava kompletan objekat.Centralno grijanje sa kotlovnicom sprovedeno je na sve etaže,podovi su obloženi kvalitetnim parketom.
Vanjska stolarija (aluminijske roletne,pvc visoko kvalitetna stolarija,pvc ograda ) je postavljena na kompletnom objektu,dok je unutrašnja stolarija postavljena u prizemlju,zajedno sa ostalim enterijerom(ugradbena prostrana kuhinja i kuhinjski elementi,americki plakari ).
Kuća je ograđena metalnom ogradom,sa prednje strane na samom.ulazu u dvorište posjeduje veliku kovanu kapiju,te s obzirom na orjentaciju kuće,osunčanos je tokom čitavog dana.
Kuća je obložena najmodernijom fasadom(JUB program) koja čuva unutarnju toplotu.

Lokacija kuće je izuzetno dobro pozocionirana u mirnom prigradskom naselju pored sportsko-rekreativnog centra “Sporta” kao i pored elitnog naselja “Poljine Hils”.U neposrednoj blizini kuće nalaze se osnovna škola,ambulanta,marketi,vjerski objekti,te autobusko stajalište.Centar grada je udalje 10 minuta vožnje, gradski aerodrom 20 minuta vožnje.
Kuća također posjeduje i alarmni sistem.Sve ostale informacije mozete dobiti na kontakt telefone:
+387 61 480 235
+387 62 153 333

×